Mikulášská kryptobesídka 2007

Praha, 6.–7. prosinec 2007

Mikulášská kryptobesídka, český a slovenský workshop, se koná letos pošesté. Je zaměřena na podporu úzké spolupráce odborníků se zájmem o teoretickou a aplikovanou kryptografii a další příbuzné oblasti informační bezpečnosti. Hlavním cílem je vytvořit prostředí pro neformální výměnu informací a nápadů z minulých, současných i budoucích projektů. Cítíme potřebu setkání expertů s jejich kolegy bez obchodních vlivů, starostí s (potenciálními) zákazníky, šéfy a dalšími rozptylujícími faktory. ;-)

Pokyny pro autory

Přijímány jsou příspěvky zaměřené především na oblasti kryptoanalýzy, aplikované kryptografie, bezpečnostních aplikací kryptografie a dalších souvisejících oblastí. Návrhy příspěvků (5-15 stran A4) připravené pro anonymní hodnocení (bez jmen autorů a zjevných odkazů). Identifikační a kontaktní údaje prosím pošlete v těle e-mailu s příspěvkem jakožto přílohou.

Pro formátování příspěvků použijte následující šablony pro Word a LaTeX Příspěvky mohou být napsané v češtině, slovenštině, nebo angličtině.

Návrhy příspěvků budou posouzeny PV a autoři budou informováni o přijetí/odmítnutí do 23. října. Upravený příspěvek pro sborník workshopu pak musí být dodán, společně s krátkým životopisem (50-100 slov), do 20. listopadu.


Zasílání příspěvků

Příspěvky připravené podle výše uvedených pokynů zasílejte ve formátu RTF nebo LaTeX, a to tak, aby na uvedenou adresu přišly nejpozději do 2.  října 2007. Pro podávání příspěvků prosím použijte adresu matyas ZAVINAC fi.muni.cz a do předmětu zprávy uveďte "MKB 2007 -- navrh prispevku". Příjem návrhů bude potvrzován do dvou pracovních dnů od přijetí.

Důležité termíny

Podání návrhů příspěvků:  2. října 2007
Oznámení o přijetí/odmítnutí:  23. října 2007
Příspěvky pro sborník:  20. listopadu 2007
Workshop:  6.–7. prosince 2007

Programový výbor


Pořádáno za podpory

RSA

Mediální partneři