Mikulášská kryptobesídka 2006

Praha, 7. - 8. prosinec 2006

Mikulášská kryptobesídka, český a slovenský workshop, se koná letos pošesté. Je zaměřena na podporu úzké spolupráce odborníků se zájmem o teoretickou a aplikovanou kryptografii a další příbuzné oblasti informační bezpečnosti. Hlavním cílem je vytvořit prostředí pro neformální výměnu informací a nápadů z minulých, současných i budoucích projektů. Cítíme potřebu setkání expertů s jejich kolegy bez obchodních vlivů, starostí s (potenciálními) zákazníky, šéfy a dalšími rozptylujícími faktory. ;-)

Pokyny pro autory

Přijímány jsou příspěvky zaměřené především na oblasti kryptoanalýzy, aplikované kryptografie, bezpečnostních aplikací kryptografie a dalších souvisejících oblastí. Návrhy příspěvků (5-15 stran A4) připravené pro anonymní hodnocení (bez jmen autorů a zjevných odkazů). Identifikační a kontaktní údaje prosím vyplňte při registraci v našem konferenčním systému.

Pro formátování příspěvků použijte následující šablony pro Word a LaTeX Příspěvky mohou být napsané v češtině, slovenštině, nebo angličtině.

Příspěvky připravené podle výše uvedených pokynů zasílejte ve formátu PDF, nebo PS přes registrační stránky MKB2006 a to nejpozději do 2. října 2006.

Návrhy příspěvků budou posouzeny PV a autoři budou informováni o přijetí/odmítnutí do 23. října. Upravený příspěvek pro sborník workshopu pak musí být dodán, společně s krátkým životopisem (50-100 slov), do 20. listopadu.


Zasílání příspěvků

Letos podruhé používáme konferenční systém ConfTool.
Pro odevzdání příspěvku je třeba se zaregistrovat na
      ConftTool MKB2006
Na stejném místě je možné odevzdat příspěvek.

Důležité termíny

Podání návrhů příspěvků:  2. října 2006
Oznámení o přijetí/odmítnutí:  23. října 2006
Příspěvky pro sborník:  20. listopadu 2006
Workshop:  7. - 8. prosince 2006

Programový výbor


Pořádáno za podpory

Mediální partneři