Mikulášská kryptobesídka 2004

Praha, 6. - 7. prosinec 2004

Mikulášská kryptobesídka, český a slovenský workshop, se koná letos počtvrté. Je zaměřena na podporu úzké spolupráce odborníků se zájmem o teoretickou a aplikovanou kryptografii a další příbuzné oblasti informační bezpečnosti. Hlavním cílem je vytvořit prostředí pro neformální výměnu informací a nápadů z minulých, současných i budoucích projektů. Cítíme potřebu setkání expertů s jejich kolegy bez obchodních vlivů, starostí s (potenciálními) zákazníky, šéfy a dalšími rozptylujícími faktory. ;-)

Na workshopu opět zazní také tři zvané příspěvky:

Pokyny pro autory

Přijímány jsou příspěvky zaměřené především na oblasti kryptoanalýzy, aplikované kryptografie, bezpečnostních aplikací kryptografie a dalších souvisejících oblastí. Návrhy příspěvků (5-15 stran A4) připravené pro anonymní hodnocení (bez jmen autorů a zjevných odkazů), budou mít oddělenou stranu textu s emailovou adresou pro korespondenci, telefonním číslem a poštovní adresou.

Pro formátování příspěvků použijte následující šablony pro Word a LaTeX Příspěvky mohou být napsané v češtině, slovenštině, nebo angličtině.

Příspěvky připravené podle výše uvedených pokynů zasílejte ve formátu RTF, nebo LaTeX a to tak, aby je programový výbor (dále jen PV) obdržel nejpozději do 11. října 2004. Elektronická podání jsou preferována; papírová podání je nutno předem dohodnout.

Návrhy příspěvků budou posouzeny PV a autoři budou informováni o přijetí/odmítnutí do 29. října. Příspěvek pro sborník workshopu pak musí být dodán, společně s krátkým životopisem (50-100 slov), do 22. listopadu.


Zasílání příspěvků

Preferujeme elektronické zasílání příspěvku:
Email: Dan Cvrček
Případně poštovní adresa organizátora

Důležité termíny

Podání návrhů příspěvků:  11. října 2004
Oznámení o přijetí/odmítnutí:  29. října 2004
Příspěvky pro sborník:  22. listopadu 2004
Workshop:  6. - 7. prosince 2004

Programový výbor

Organizační výbor


Pořádáno za podpory

RSA ICZ GiTy

Mediální partneři