SAP

Školící středisko firmy SAP, ulice Pekařská 621/7, Praha 5 - Stodůlky. Vstup do objektu je z čela z ulice Pekařské.

Od stanice metra Nové Butovice se vydejte po ulici Bucharové - to je ta silnice, kterou máte po výstupu z metra nad sebou - do kopce. Po cca pěti minutách volné chůze podejdete most a za ním je zastávka autobusů Nuslova. Z tohoto místa je již budova SAP vidět, je třeba dát se po úzkém panelo-betonovém chodníčku vpravo směrem k budově ŠkoFinu, kteroužto necháte po pravé ruce.

K cestě na zastávku K vidouli lze použít bus 174 (A Hradčanská, B Luka), 179 (B Nové Butovice), 184 (B Nové Butovice); na zastávku Nuslova se lze dostat busem 130 (B Anděl), 164 (B Nové Butovice), 179 a 184. Ze zastávky K vidouli začnete obcházet Odkolkovu pekárnu tak, aby jste ji měli po levé ruce, tím dojdete na křižovatku Bucharova - Pekařská, zahnete doleva na Pekařskou a půjdete směrem ke ŠkoFinu. Cestou spatříte budovu SAP, přcházíte však odzadu, opět je třeba zvolit obcházení podle levé ruky.

Příjezd autem je jednoduchý. Musíte se dostat na Rozvadovskou spojku (pokračování Plzeňské D5) směrem od města. Budovu SAPu uvidíte zdálky, dojedete na samý konec a usilovným zatáčením vpravo najedete na most (to je již Bucharova), který jste právě podjeli a hned za ním na křižovatce opět vpravo a jste na Pekařské. Bucharova jinak navazuje na Radlickou, po ktere lze přijet ze Smíchova. Z druhé strany se na křižovatce s Plzeňskou (další cesta, jak se přes Smíchov z centra dostat k SAPu) pokračuje ve formě Kukulovy na Vypich.

Zpět na stránku workshopu